Contact RestOn

Vrei să cumperi o saltea și nu știi care ți se potrivește?

Intrebari frecvente

Cum să aleg salteaua potrivită?

Pentru a alege salteaua potrivită nevoilor tale este important să ții cont de poziția de dormit, de greutatea corpului tău, precum și nivelul de fermitate preferat.

POZIȚIA DE DORMIT

Dacă dormi pe spate este recomandat să alegi o saltea cu fermitate ridicată, o saltea ortopedică care să susțină corect poziția coloanei vertebrale, în forma ei naturală.

Dacă dormi pe burtă sau lateral, alege o saltea cu latex sau memorie ce oferă un grad ridicat de elasticitate deoarece se mulează perfect poziției de dormit și elimină punctele de presiune.

GREUTATEA CORPULUI

Dacă ai o greutate de până la 90 kg, varietatea de saltele pentru care poți opta este foarte mare. Atât modelele din Ergo Vent Premium și magna Cloud, cât și cele din gama Essential îți vor asigura rezistență în timp, durabilitate și confort sporit.

În intervalul 90 – 130 kg îți recomandăm modelele Magna Cloud și Ergo Vent Premium, ca tu să te poți bucura cu adevărat de suport adecvat. Acestea fac față presiunii permanente și constante exercitate de greutatea corpului, datorită densității lor foarte ridicate.

NIVELUL DE FERMITATE PREFERAT

Totodată, alegerea saltelei este o opțiune individuală, subiectivă, iar senzația oferită de saltea atunci când te întinzi pe ea diferă de la o persoană la alta.

La saltelele RestOn te bucuri de o perioadă de testare de până la 200 de zile, astfel în cazul în care nu ești pe deplin mulțumit de modelul ales, îți oferim consultanță pentru a schimba produsul. Odihna ta este prioritatea noastră!

Poziția noastră față de mediu

Respectarea normelor de protecţie a mediului face parte din sfera noastră de valori, așa că suntem selectivi în ceea ce privește originea şi compoziţia materiilor prime (de exemplu folosim latex 100% organic).

De asemenea acordăm o atenție deosebită procesului tehnologic de producţie şi tratării deşeurilor rezultate, precum şi livrării eficiente și ecologice a produselor finale.

Obsesia noastră pentru perfecțiune

Fiecare produs care iese din fabrica noastră din Oradea, începe și se sfârșește cu pasiune, fiind în permanență orientați spre excelență și calitate până la cele mai mici detalii.

Pshiologia confortului

Potrivit cercetărilor medicale, peste 80% dintre noi vom experimenta dureri de spate la un moment dat în viața noastră. Scaunele în care ne așezăm, pantofii pe care îi purtăm, sporturile pe care le jucăm, stresul din viața noastră – toate contribuie la durerile de spate. Ultimul lucru de care ai nevoie este o saltea care îți determină spatele să lucreze în timp ce dormi. Chiar și atunci când ești în pat, dacă coloana vertebrală nu este aliniată corect, mușchii spatelui sunt obligați să se contracte. Așadar, din păcate, mușchii spatelui nu se odihnesc neapărat atunci când dormi – rămân tensionați dacă salteaua dvs. nu oferă un sprijin adecvat și continuu. RestOn este aici sa te ajute!

stand reston

Bucură-te de testarea saltelei 200 nopți fără niciun risc.

Îți oferim până la 200 nopți de testare pentru că știm ce vindem. Nu-ți place? O luăm înapoi și-ți dăm toți banii înapoi.

Cumpără
saltea magna cloud reston

Garantăm pe Viață saltelele MagnaCloud®!

Pentru liniștea minții și odihna trupului am creat salteaua MagnaCloud cu garanție pe Viață. Nu sunt vorbe, ci fapte!

Cumpără

Te ajutăm sa-ți îmbunătățești calitatea somnului

Specialiștii noștri în saltele îți vor răspunde la orice întrebare pentru a-ți îmbunătăți calitatea somnului.

(+40) 757 450 450