Suntem aici pentru tine

Daca ai orice întrebare nu ezita să ne contactezi!

Intrebari generale

Cum să aleg salteaua potrivită?

Pentru a alege salteaua potrivită nevoilor tale este important să ții cont de poziția de dormit, de greutatea corpului tău, precum și nivelul de fermitate preferat.

POZIȚIA DE DORMIT

Dacă dormi pe spate este recomandat să alegi o saltea cu fermitate ridicată, o saltea ortopedică care să susțină corect poziția coloanei vertebrale, în forma ei naturală.

Dacă dormi pe burtă sau lateral, alege o saltea cu latex sau memorie ce oferă un grad ridicat de elasticitate deoarece se mulează perfect poziției de dormit și elimină punctele de presiune.

GREUTATEA CORPULUI

Dacă ai o greutate de până la 90 kg, varietatea de saltele pentru care poți opta este foarte mare. Atât modelele din Ergo Vent Premium și magna Cloud, cât și cele din gama Essential îți vor asigura rezistență în timp, durabilitate și confort sporit.

În intervalul 90 – 130 kg îți recomandăm modelele Magna Cloud și Ergo Vent Premium, ca tu să te poți bucura cu adevărat de suport adecvat. Acestea fac față presiunii permanente și constante exercitate de greutatea corpului, datorită densității lor foarte ridicate.

NIVELUL DE FERMITATE PREFERAT

Totodată, alegerea saltelei este o opțiune individuală, subiectivă, iar senzația oferită de saltea atunci când te întinzi pe ea diferă de la o persoană la alta.

La saltelele RestOn te bucuri de o perioadă de testare de până la 200 de zile, astfel în cazul în care nu ești pe deplin mulțumit de modelul ales, îți oferim consultanță pentru a schimba produsul. Odihna ta este prioritatea noastră!

Poziția noastră față de mediu

Respectarea normelor de protecţie a mediului face parte din sfera noastră de valori, așa că suntem selectivi în ceea ce privește originea şi compoziţia materiilor prime (de exemplu folosim latex 100% organic).

De asemenea acordăm o atenție deosebită procesului tehnologic de producţie şi tratării deşeurilor rezultate, precum şi livrării eficiente și ecologice a produselor finale.

Obsesia noastră pentru perfecțiune

Fiecare produs care iese din fabrica noastră din Oradea, începe și se sfârșește cu pasiune, fiind în permanență orientați spre excelență și calitate până la cele mai mici detalii.

Pshiologia confortului

Potrivit cercetărilor medicale, peste 80% dintre noi vom experimenta dureri de spate la un moment dat în viața noastră. Scaunele în care ne așezăm, pantofii pe care îi purtăm, sporturile pe care le jucăm, stresul din viața noastră – toate contribuie la durerile de spate. Ultimul lucru de care ai nevoie este o saltea care îți determină spatele să lucreze în timp ce dormi. Chiar și atunci când ești în pat, dacă coloana vertebrală nu este aliniată corect, mușchii spatelui sunt obligați să se contracte. Așadar, din păcate, mușchii spatelui nu se odihnesc neapărat atunci când dormi – rămân tensionați dacă salteaua dvs. nu oferă un sprijin adecvat și continuu. RestOn este aici sa te ajute!

Produse

Ai nevoie de o dimensiune specială?

Indiferent de modelul pe care îl dorești, îți punem la dispoziție posibilitatea de a comanda o saltea pentru orice dimensiune, chiar și pentru cele atipice.

Pentru această opțiune, accesezi butonul „Dimensiuni“ ce se regăsește la fiecare model și alegi ultima variantă „Dimensiunea atipică”, urmând să completezi lungimea și lățimea saltelei.

Cum măsor corect patul?

Înainte să plasezi comanda este foarte important să îți măsori patul, pentru a selecta dimensiunea corectă a saltelei. Acesta trebuie măsurat în interior, luând în calcul lungimea, lățimea și înăltimea cadrului.

Ce acoperă garanția?

În situația unor eventuale defecte ale unui produs aflat încă în perioada de garanție, asigurăm înlocuirea produsului cu unul nou în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea saltelei la sediul nostru.

Garanția se aplică atât în cazul unor defecțiuni de fabricație, dar și în cazul deformării și adâncirii saltelei în timp.

Mai multe detalii în *Termeni și Condiții.

Saltelele se livrează rulate?

În funcție de modelul și de dimensiunea comandată, salteaua poate fi rulată în vid, ceea ce face transportul și manipulatul mai ușor de realizat.

După ce este desfăcută de ambalaj, salteaua trebuie lăsată aproximativ 24 h în poziție orizontală (culcată) pentru a-și reveni la forma inițială. În această perioadă nu vă întinteți pe ea și nu așezati obiecte grele.

Materiale și certificate

Produsele noastre sunt realizate din materiale de calitate superioară, ecologice, ce pot fi reciclate. Acestea respectă standardele Oeko-Tex® din domeniul textil.

Comenzi

Cum plasez o comandă?

Este foarte simplu să comanzi salteaua RestOn. Alegi modelul pe care îl dorești, selectezi dimensiunea corectă și selectezi ultimul strat (la modelul Ergo Vent Premium ai această opțiune), după care adaugi articolul în coșul de cumpărături.

Apoi este necesar să parcurgi pașii procesului de comandă (Adresă – Metodă de plată – Confirmare), după care poți finaliza comanda.

Poți plasa comanda direct pe site sau telefonic, la numărul afișat în contact.

Cum pot să plătesc?

În momentul de față, poți alege dintre următoarele metode de plată:

  • Plată cash – comanda poate fi achitată ramburs, în momentul livrarii la firma de curierat
  • Plată online, prin card bancar (Visa/ Visa Electron/ MasterCard)

Livrarea produselor

În cat timp primesc coletul?

Ne dăm silința să fim cât mai prompți, astfel comanda ta va ajunge între 1- 6 zile direct la tine acasă, din momentul plasării comenzii.

Cât costă transportul produsului?

Transportul este gratuit în toată România, pentru toate produsele noastre.

Încă ai întrebări?

Suntem aici ca să te ajutăm