Saltea fermitate medie, fara dureri de spate

January 4, 2021 | Echipa RestOn
Saltea fermitate medie, fara dureri de spate

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu durerile de spate. Pe lângă menținerea unei greutăți corporale armonioase și exercițiile fizice pentru zona lombară, un rol important îl joacă salteaua pe care dormi noapte de noapte. De altfel, o treime din viață o petrecem dormind, este un subiect ce nu merită neglijat.

Am avut dureri de spate timp de 2 ani de zile pana când am cumpărat o saltea RestOn. Nu am știut până atunci ce importantă este o saltea pentru spate și pentru sănătate. Recomand cu încredere aceste saltele.

Casian B.

Prin urmare, dacă te trezești obosit și cu dureri de spate, acesta reprezintă un indiciu că salteaua pe care o folosești nu este potrivită nevoilor tale. O saltea medicală tare, cu fermitate ridicată este ideală pentru ameliorarea acestor dureri locale. Deși la prima impresie o saltea foarte moale îți va oferi senzația plăcută de confort, pe termen lung aceasta îți poate agrava durerile de spate din cauza distribuirii inegale a greutății corpului.

De-a lungul somnului, coloana vertebrală trebuie să rămână dreaptă, într-o poziție naturală, iar suprafața saltelei să favorizeze relaxarea completă a musculaturii.

Toate saltelele noastre prezintă o densitate medie potrivită și oferă suport coloanei vertebrale. Dar în cazul acestor afecțiuni, modelul ErgoVent Premium Ortopedic vine în mod deosebit în sprijinul tău, având proprietăți super-ortopedice și o fermitate ridicată. De asemenea, Magna Cloud oferă un sprijin excelent, rămâne fermă și îmbină confortul cu elasticitatea, datorită straturilor special concepute și a latexului natural.

RestOn – Somnul Perfect