Saltele Online cu până la 200 zile perioada de testare!

Acum e mai simplu, mai rapid și sigur! Comandă saltele online!

Ne adaptăm. Am învățat în ultimii ani că adaptarea e parte a vieții zilnice. E un proces, e o necesitate și o cerință. Chiar și în domeniul saltelelor ne-am conformat mereu cerințelor, nevoilor pe care le avem în domeniul somnului. Am dezvoltat și inovat în continuu fiecare produs, și nu ne-am oprit. A venit momentul în care decizia de a ne muta în totalitate online a trebuit luată. Suntem hotărâți să oferim și în mediul virtual aceeași calitate, seriozitate și promptitudine la toate saltelele online cumpărate de la noi.

Sunt trei mari impedimente în domeniul saltelelor online: accesibilitatea, calitatea și siguranța.

Față de modelul clasic de cumpărare a saltelelor, unde posibilitatea de a atinge, de a simți materialul și de a verifica fermitatea unei saltele exista, mediul saltelelor online la prima vedere nu oferă aceste beneficii. RestOn balansează acest inconvenient și oferă între 100 și 200 de nopți de testare în funcție de salteaua aleasă. Salteaua poate fi comandată și în timpul de testare, se poate beneficia de experimentarea tuturor beneficiilor ei.

Calitatea poate fi îndoielnică la produsele comandate online mai ales la saltele online. De aceea RestOn pentru că oferă calitate, aceasta e garantată. Orice saltea RestOn poate fi trimisă înapoi, banii se restituie în întregime dacă nu îndeplinește criteriile de calitate pe care le oferă.

Unul din atuurile site-ului RestOn e faptul că e certificat SSL, pentru orice tranzacție de saltele online. Ce înseamnă asta? Toate tranzacțiile și orice se face pe site e protejat pentru ca tu să te bucuri de siguranță 100% atunci când navighezi sau cumperi o saltea de pe site-ul reston.ro

saltele online
Saltele Online cu până la 200 zile perioada de testare! 2